Om de Belgische hout-, meubel en schrijnwerksector in de kijker te plaatsen, organiseert het vakblad Schrijnwerk jaarlijks de SCHRIJNWERK AWARDS. In 2019 viel aannemer WOEMA! in de prijzen in de ‘categorie houtbouw’ met de uitvoering van de door DENC!-STUDIO ontworpen en begeleide nieuwe thuishaven van EURABO.

Met fierheid kunnen we melden dat ook dit jaar twee DENC!-STUDIO projecten werden genomineerd.

Marble Moon

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE HOUTBOUW

denc!-studio

Om de verschillende functies van het inspiratie - en kenniscentrum ACASUS in Veurne te structureren en met elkaar te verbinden, werd een nieuw centraal bouwvolume voorzien.

De dakvlakken kennen verschillende schuinten en hellingen om aan te kunnen sluiten op de bestaande gebouwen rondom. Er werd gekozen voor een uitvoering in zelfdragende houten cassettes. De uitvoering gebeurde door MOWOOD cvba in onderaanneming VERSTRAETEBOUW nv.

GENOMINEERD IN DE CATEGORIE TOTAALINRICHTING

Voor ons eigen kantoor in LOODS 23, kozen we voor een omkeerbare, bio-ecologische verantwoorde, FSC houtbouwinvulling. Het ontwerp is vormstabiel op zichzelf en diende niet verankerd aan de vloer. Er werden enkel droge verbindingen en droge afbouwmethodes gebruikt. Via het BIM-model zijn alle ingezette materialen traceerbaar en demonteerbaar i.f.v. later hergebruik.
WOEMA! cvba stond in voor de totaalinrichting.

denc!-studio