Met DENC-STUDIO zetten we hoog in op een duurzame samenleving en dat is véél méér dan goed isoleren of water besparen.

Zowat 15 jaar geleden leerde DENC-STUDIO Wannes Wylin kennen.
Eerst als aannemer (bijvoorbeeld betrokken bij het project WIJNENDALE); later als opdrachtgever van de ECOPUUR bedrijfsvestiging (project DE PIT).

Wannes is erg gepassioneerd in alles wat hij doet en hij focust hierbij op de dingen die een verschil maken voor een betere toekomst, hoe klein dat verschil ook is. Als maker vindt hij het leuk om ideeën in de praktijk te brengen of met andere woorden impactvolle business te creëren.

Als multi-duursporter startte hij samen met Filip Bullens Triple Challenge. Ze boekten op korte termijn al mooie resultaten.
They sport for good, for inclusion, for the planet.
Eind vorig jaar hebben ze een crowdfunding opgezet ter aankoop van G-Sportmateriaal (via G-Sport Vlaanderen).

denc-studio

Met DENC-STUDIO gaan we, ter steun én teambuilding, met vier teams deelnemen aan de Company 5 Camp (C5C) nocturne 23 juni: een sportieve en uitdagende G-sport vijfkamp. Verdeeld over 5 disciplines, zullen we er worden ondergedompeld in de wereld van de paralympische atleten.

We gaan (1) 400m tandemfietsen waarvan 1 persoon geblinddoekt (2) rolstoel kogelstoten (3) 100m duolopen waarvan 1 persoon geblinddoekt (4) 4x400m estafette buddy lopen (5) 100m wheelen. Hier een blik op het programma.

Samen met onze deelname ondersteunen we financieel de aankoop van aangepast sportmateriaal.
Via een crowdfundingcampagne van G-Sport Vlaanderen worden de ingezamelde middelen bovendien meer dan verdubbeld.

Afgelopen zaterdag gingen we G-sporters en hun begeleiders aanmoedigen bij hun deelname aan de Sfinx Ekiden aflossingsmarathon.
Geniet even mee van de beelden.

denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio