Voor het 13e achtereenvolgende jaar geeft ARCHDAILY haar lezers de kans en verantwoordelijkheid om de projecten die een impact hebben op het beroep te erkennen en te belonen met ArchDaily's 2022 Building of the Year Awards. Door te stemmen maakt u deel uit van een onbevooroordeeld, gedistribueerd netwerk van juryleden en collega's dat de afgelopen jaren de meest relevante projecten naar voren heeft gebracht.

Wereldwijd werd 4500 projecten genomineerd; gespreid over vijftien categorieën.
DENC-STUDIO aanziet het nu reeds als een eer met twee van haar projecten te zijn genomineerd.

denc-studio
denc-studio

In de komende weken krijgt elke geregistreerde gebruiker van het My ArchDaily-platform de kans om één project (voor het eerst gepubliceerd tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021) per categorie richting de shortlist te stemmen. Deze etappe begint op 25 januari en eindigt op 9 februari. Hierna gaan vijf projecten per categorie naar de finalistenfase, beginnend op 9 februari en eindigend op 17 februari. De winnaars worden op 17 februari 2022 bekend gemaakt.