denc-studio

Buurtbewoners, sympathisanten, Mechelse duurzame ondernemers, politici, betrokken partners, vrienden en familie werden afgelopen zaterdag 18/03/2023 uitgenodigd op het officiële openingsfeest van GUMM Cohousing. Voor de kleinsten was er animatie; hongerigen kregen spijs en drank.

denc-studio

Getooid in een van logo voorziene outfit, gidsten de bewoners fier de bezoekers doorheen hun project.
Met passie werd verteld over de circulaire aanpak, het energiezuinig karakter, de groepsdynamiek, de ontharding van de voormalige speelplaats en de in aanleg zijnde ecologische tuin. Tijdens de rondleidingen bleef het droog; daarna openden de hemelsluizen. Gelukkig compenseerde de warmte van de bewonersgroep ruimschoots het slechte weer.

denc-studio
denc-studio
denc-studio

Het werk is nog niet helemaal af. De reconversie van de voormalige kerk tot polyvalente Gummzaal, is de volgende uitdaging.