No panic, we zullen niet minder hard werken of minder op de barricade staan, maar vandaag nemen we wel officieel afscheid van het uitroepingsteken in onze naamgeving. DENC!-STUDIO heet vanaf nu dus officieel DENC-STUDIO.

Wat bij de oprichting in 2004 onze bureaunaam kracht leek bij te zetten, zorgde in de praktijk voor behoorlijk wat ongemakjes.
Bij webbestellingen (quasi onvermijdbaar in Corona tijden) bleek de ingave van het ‘bijzondere teken’ geregeld onmogelijk, met ondermeer een foute naamgeving in de facturatie ten gevolge. Ook in onze (email en web) domeinnaam kon geen uitroepingsteken voorkomen.
Mede door deze incoherentie spraken en/of schreven klanten, overheidsdiensten en/of collega’s ons ook divers aan: gaande van DENK, alover DENC-studio tot zelfs DENCi.

Gezien onze statuten sowieso dienden aangepast ten gevolge onze adreswijziging (nieuw kantoor), dienden we ons ook vervroegd in regel te stellen met de nieuwe vennootschapswetgeving en trokken we dus naar de notaris.
Samen met de bescheiden naamwijziging, werd tegelijk het ‘duurzaam ondernemen’ sterker verankerd in het voorwerp van de onderneming.
Zoals het hoort werden de nieuwe statuten, voorafgaand aan de officiële inwerkingstelling, ter goedkeuring voorgelegd aan de Orde van Architecten.
Los van bovenstaande, wijzigde de Stad Gent, eerder toevallig op hetzelfde moment Voorhavenlaan 35-009 in Dublinstraat 35-0011.

In de aanloop tot dit alles vroegen We onze vrienden van Bosh&Bordon een nieuw logo te ontwerpen.
We namen afscheid van het lime groen; we waren er wat op uitgekeken. Bovendien is zwart-wit tijdlozer, print het rustiger en goedkoper.
Wie het nieuwe logo goed bestudeert zal in de lettervormrecuperatie onze passie voor Circulair bouwen terugvinden.
Wellicht zagen jullie het logo al eerder dan vandaag verschijnen. We waren te enthousiast dat we niet konden wachten met delen.

Vergeef ons als dat we nog ons oude schrijfblokken opgebruiken.
Vergeef ons als we in de komende weken nog zelf eens missen; zelf eens een uitroepingsteken schrijven.
Iedere wijziging, vraagt wat gewenning.