denc-studio

DENC!-STUDIO laat haar kantoor poetsen door DE POETSFIETS.
DE POETSFIETS is een mobiele duurzame schoonmaakdienst (voor ondermeer kantoren) in het centrum van de stad.
Door het inzetten van (bak)fietsen en elektrische wagens slagen ze erin om zich zonder uitstoot van schadelijke gassen en een minimum aan hinder te verplaatsen naar de klanten.

denc-studio

DE POETSFIETS staat voor duurzame schoonmaak en vond in GREENSPEED de perfecte partner voor het leveren van biologisch afbreekbare producten en duurzame materialen. GREENSPEED is een internationale speler in duurzame microvezelsystemen en milieuvriendelijke ecologische schoonmaakmiddelen.
GREENSPEED werkt volgens strikte milieu-, kwaliteits- en gezondheidsnormen, onderstreept door de bereikte criteria en certificeringen die aan het bedrijf en haar producten worden toegekend, waaronder Cradle to Cradle, Nordic Swan Ecolabel en het EU Ecolabel. De slimme reinigingsoplossingen zijn ontworpen om een positieve impact te hebben op mens en milieu. GREENSPEED streeft ernaar om al haar producten, accessoires en technieken te laten passen in het model van circulaire economie.

denc-studio