gumm

Zorg jij er mee voor dat de voormalige Sint-Gummaruskerk wordt omgedoopt tot ‘gummzaal’ en wederom een plek wordt van ontmoeting, creativiteit en mogelijkheden? Steunen kan via deze crowdfunding.

Gumm cohousing is een samenwoonproject in Mechelen met ecologische en sociale ambities, op een grote site waar vroeger een pastorie, een kerkgebouw en twee schoolgebouwen stonden.

Maar Gumm is meer dan alleen cohousing! Er wordt ook geambieerd om het oude kerkgebouw op de site te doen heropleven tot een plaats waar de buurt, ondernemers en gemeenschappen hun ding kunnen doen met sociale cohesie als doel.

Dit kan gaan van activiteiten georganiseerd door de gummies voor framily en de buurt, tot een (startende) ondernemer die een plek zoekt voor de uitbouw van zijn/haar droom. De focus ligt daarbij op activiteiten die de sociale cohesie tussen de bewoners, de buurt en Mechelen stimuleren.

Wil je graag helpen?

Dat kan door een donatie via de crowdfunding campagne in ruil voor één van de mooie rewards! Daarnaast kan je je eigen netwerk ook gebruiken om de campagne te verspreiden. Volg hier het laatste Gumm nieuws: Facebook en Instagram. Je kan ook inschrijven op een nieuwsbrief!