Marble Moon

Op de eerste maandagavond van dit nieuwe decennium kroonde het provinciebestuur EURABO tot ‘Meest Verdienstelijke Oost-Vlaming’ van 2019. Proficiat!

De groothandel in bio-ecologische bouw-, hout- en isolatiematerialen kreeg als lovende woorden:
“Alle materialen worden vooraf gescreend op hun ecologische en technische meerwaarde. Eurabo wil de stap naar een duurzame bouwwereld kracht bijzetten en is daartoe permanent betrokken bij verwante initiatieven en organisaties. De firma neemt initiatieven, zelf of met anderen: van informatie aan het onderwijs en studiedagen tot deelname aan ludieke of sportieve acties. De uitreiking past perfect bij het beleid van de Provincie Oost-Vlaanderen. De Provincie legt de focus op 2040 om klimaatneutraal te zijn en zet daarvoor sterk in op de bouwsector. Oost-Vlaanderen heeft immers een renovatiegraad die nog lager ligt dan het Vlaams gemiddelde.”

DENC!-STUDIO is fier als architect te hebben mogen meewerken aan de nieuwe vestiging van Eurabo te Ronse.