denc-studio

Het Netwerk Architecten Vlaanderen, meer gekend onder de afkorting NAV, is de grootste community van architecten in Vlaanderen.
Ze vertegenwoordigen zo’n 6500 architecten.
Hun missie bestaat er in om architecten maximaal te ondersteunen in het uitoefenen van hun beroep, nu en in de toekomst.

Het NAV ontwikkelt diensten die draaien rond informatie en kennis. Die kennis maken ze beschikbaar via digitale en fysieke publicaties, opleidingen en een helpdesk.
Het NAV treedt op als spreekbuis voor architecten. Ze capteren de frustraties, dromen en ideeën van architecten en vertalen die naar concrete voorstellen waarmee beleidsmakers aan de slag kunnen.
Het NAV als ontmoetingsplaats voor architecten, waar zij van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Hun missie bestaat er in om architecten maximaal te ondersteunen in het uitoefenen van hun beroep, nu en in de toekomst.

Om deze missie nog beter in de praktijk te kunnen brengen zocht het NAV een nieuwe huisvesting in het creatief, historisch en levend centrum van Gent. Een goede keuze!

In de zoektocht naar een architect werd een getrapte wedstijd uitgeschreven.
Drie architectenbureau werden geselecteerd voor de volgende ronde, waaronder DENC-STUDIO.
We zijn klaar om de uitdaging aan te gaan!