Na de zomerbreak blijven de telefoonlijnen ten kantore DENC-STUDIO steevast nog een dagje op non-actief.
Om de overgang wat te verzachten, delen we dan onze vakantieverhalen op een teambuilding dag. Deze wordt telke male anders ingevuld. Dit jaar stonden een kookworkshop en een scherminitiatie op het programma.

Onderstaand een impressie.

denc-studio

Afgelopen maandag trokken we met de collega’s 's ochtends naar Dok Noord naar Illie Mangaro, het geesteskind van Ilse Cuvelier, kok, food lover en wereldburger.
In een speelse kookworkshop maakten we een heerlijke reis rond de wereld: ‘East · South · West, Tapas!’. Na twee uur bereiden schoven we de voetjes onder tafel.
Op het menu: Spaanse albondigas, Indian mixed pajora in tempura en panko, brickdeegje met geitenkaas, lenterolletjes, green curry balls, verschillende soorten hummus en de enige echte Illie Mangaro crème.

denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio

Na een middagpauze, mochten we op een leuke maar professionele manier kennis maken met de schermsport.
Bij de Sint-Michielsgilde zijn we in veilige handen. Onze bescheiden leermeester Yoeri kan een indrukwekkend palmares voorleggen met oa. 15 nationale titels, een ganse rij medailles op Wereld- en Europese kampioenschappen, overwinningen op wereldbekers, een grand prix en een 4de plaats op de Internationale wereldranking.
De sessie startte met wat historiek en theorie. Wist je dat schermen één van de vijf sporten was die sinds de eerste editie altijd op het programma van de Olympische Spelen heeft gestaan? En ken jij het verschil tussen een floret, degen en sabel? De edele sport blijkt duidelijk méér dan wat rondzwaaien met een wapen. Fysiek en tactiek zoeken een balans.
En garde....Prêt.....Allez! De dag eindigt in collegiaal duelleren.

denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio
denc-studio