Nanopixel

RUIMTELIJK RENDEMENT

Wanneer de bakstenen in onze maag de Vlaamse gronden net iets te goed hebben gevuld, is het tijd voor nieuwe bouwvormen.

De Stad Gent daagde de grondeigenaar uit om af te stappen van het traditionele huisje-tuintje-denken. Koramic Real Estate nam de uitdaging ter harte en DENC!-STUDIO kon expertise ter zake voorleggen. Beiden vonden elkaar in een vernieuwend concept.

Vrijstaande woningen zijn ruimteverslindend; appartementen vaak niet gewenst.
In vergelijking met onze buurlanden wonen we in Vlaanderen groot en laag. Hoger bouwen kan een oplossing zijn, maar de Vlaming heeft ook nood aan andere opties.
Hof Marcel presenteert veertien ééngezinswoningen in een innovatieve stapel-/schakeltypologie. Door het niet enkel wonen naast maar ook boven elkaar, wordt de ecologische voetafdruk geminimaliseerd, ten voordele van een groter privaat collectief groenaandeel.
Elke woonentiteit is rechtstreeks toegankelijk. De duplexwoningen op de eerste verdieping krijgen hiervoor een buitentrap.

Inmiddels werd de omgevingsvergunning verleend.
De verkoop start binnenkort.
Nu al interesse? Bezorg ons uw contactgegevens via info@denc-studio.be. Dan brengen wij u met alle plezier in contact met de ontwikkelaar.

WHAT'S IN A NAME

Marcel Van Kwikkelberghe was de laatste bewoner van Nederzwijnaarde 6, een rasechte boerenzoon die radijzen en prei kweekte in zijn 'hof'.
Maar 'hof' verwijst tegelijkertijd ook naar de gemeenschappelijke tuin die de woningen zullen hebben. Een concept dat steeds meer aan populariteit wint.