Klaas Verdru

Ben je op zoek naar een kantoorruimte op een toplocatie (vlakbij de R4 en Dampoort station) waar jij en je collega’s uren kunnen vergaderen, kennis vergaren, nieuwe ideeën opdoen en gezellig samen vertoeven? Waar je tijdens de middagpauze even kan uitwaaien tijdens een wandeling aan het water?

Deze kantoorruimte bestaat uit zo'n 180m² met daarin twee vergaderruimten, voorzien van schermen. Er zijn zo'n 15 werkplaatsen (voorzien van stopcontacten en RJ45 ethernet bekabeling) in één grote ruimte, die samenhorigheid weet te versterken.
Heb je schrik dat je al je mappen, boeken en kantoormaterialen niet kwijt kan, geen enkel probleem. We tellen 30 meter aan ingebouwde kasten.
Er is een gescheiden sanitaire ruimte en een keuken waar twee ingebouwde koelkasten de lunch van jou en je collega’s fris houden.
Ook aan gezondheid en veiligheid is gedacht. Het kantoor heeft een balansventilatie en een alarmsysteem.

De kantoorruimte kan gehuurd worden aan de schappelijke prijs van 2'500€/maand. Na een schoonmaakbeurt, kunnen we u ontvangen vanaf 1 september.

Is je interesse gewekt en denk je bij jezelf 'die kantoorruimte moet de mijne worden'? Contacteer ons dan snel op info@denc-studio.be

Klaas Verdru