Brecht Van Maele

beeld project COHOUSING WAASLAND | DENC!-STUDIO i.s.m. BLAF

Hoe ziet de Vlaming zichzelf morgen wonen? Wil iedereen een vrijstaand huis in het groen of zijn de alternatieven ook aantrekkelijk?

Op 4 februari lanceert de Vlaamse Overheid de campagne THUIS IN DE TOEKOMST.
Een online woontest doet de Vlaming stilstaan bij woonwensen en -uitdagingen. Het doel is de mindset van de Vlaming over woonkeuzes te stretchen. Via deze campagne wil de overheid de interesse wekken voor hoe mensen in de toekomst kunnen wonen, door hen te prikkelen via de woontest en te inspireren over mogelijkheden die aansluiten bij de bestaande realiteit.

De lancering van de campagne gebeurt door ‘Vlaams minister van Wonen’ Matthias Diependaele en ‘administrateur-generaal van Wonen-Vlaanderen’ Helmer Rooze in STAM Gent, waar momenteel de expo HOUSING APART TOGETHER loopt. De inspiratienamiddag richt zich in belangrijke mate naar gemeenten en ambtenaren.
DENC!-STUDIO is vereerd met de uitnodiging tot het verzorgen van een lezing om 15u45.