Marble Moon

Maandagochtend 10 september 2018 opende EURABO de deuren van haar fonkelnieuwe vestiging.
De betrachting was om te openen met ‘alles erop en eraan’.
Door de grote inzet van álle partners én het eigen EURABO personeel kunnen we aankondigen “missie geslaagd – en wel met verve!”.

Marble Moon

Het kantoor biedt een open werkruimte aan 12 medewerkers, een dubbelhoge showroom, een vergaderzaal met zicht op de Hotondberg en een polyvalente eetplaats/opleidingsruimte.

Marble Moon

Compact maar ruimtelijk georganiseerd in een CLT (cross laminated timber) gebouw.
Het project werd in nauw overleg met de medewerkers ontwikkeld (ruime burelen, akoestische verbetering, zichtassen, gefilterd daglicht, …). Het participatietraject mikt op een hoge werktevredenheid.

Marble Moon

Onder het ‘zaagtand-dak’ zijn 4 loodsen verzameld: een magazijn voor isolatiemateriaal, een atelier met gloednieuwe CNC gestuurde zaagmachine, een stapelloods voor het hout, alsook een overdekte doorrit om laden- en lossen aangenaam en efficiënt te laten verlopen. Samen meer dan 4'500 m² aan geoptimaliseerde werkruimte; lichtrijk, geïsoleerd en overzichtelijk.

Marble Moon

Een gebouw slaagt pas in haar opzet als het een plek is ‘waar we ons goed voelen, waar we willen vertoeven’. We zijn er van overtuigd dat alle keuzes weloverwogen werden gemaakt.
Rationeel efficiënt, wat een bedrijfsgebouw vraagt, maar net zo goed emotioneel menselijk, wat een goede sfeer in en rond de gebouwen stimuleert.
Uiteraard met oog voor het commerciële zonder daardoor de architectuur te compromitteren.
Hoe de gebouwen gebruikt worden is intuïtief afleesbaar, waardoor ieder zich er snel zal ‘thuis voelen’.
We kijken uit naar de eerste reacties!